SZOLGÁLTATÁSOK

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

Ínycsiklandó torták

Van nekünk egy nagyon kedves cukrászunk, aki olyan finom tortákat süt, hogy legszívesebben mi ennénk meg mindet! Ha nem hiszitek el, rendeljetek a szülinapra, az évfordulóra, vagy csak a pihenés örömére egy kis édes meglepetést! Az alábbi ízek közül választhattok, valamint laktóz-, és lisztmentes lehetőségeink is vannak:
 
  • Málnás étcsokoládé
  • Vaníliás karamell
  • Gyümölcsös mascarpone
  • Oreo 

 

Az ÍNYCSIKLANDÓ TORTÁK extra szolgáltatásunk megrendelhető a szobafoglalás második fázisában. Amennyiben kérdésed van, vagy pontos egyeztetést szeretnél úgy kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

MEGLEPETÉS VIRÁGCSOKOR

A tökéletes érkezés elengedhetetlen része! Lepd meg párodat akár egy szál virággal, vagy egy színpompás csokorral. Felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megismerjük az elképzelésed. Megvalósítjuk, érkezésre a szobátokba készítjük.

A MEGLEPETÉS VIRÁGCSOKOR extra szolgáltatásunk megrendelhető a szobafoglalás második fázisában. Amennyiben kérdésed van, vagy pontos egyeztetést szeretnél úgy kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

BORT, VAGY PEZSGŐT?

Kiváló egri borokból, pezsgőkből választhattok nálunk. Ha szeretnétek, már érkezéskor bekészítjük a szobába, vagy a Spa-ba.

A BORT, VAGY PEZSGŐT? bekészítés extra szolgáltatásunk megrendelhető a szobafoglalás második fázisában. Amennyiben kérdésed van, vagy pontos egyeztetést szeretnél úgy kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

LOVE BOX

A romantika igenis él és virul! Kerüljetek hangulatba ezzel az érzékszervekre ható csomaggal: egy szál vörös rózsa, egy ínycsiklandó csokoládéválogatás kézműves remekekből és egy üveg friss, gyümölcsös egri bor – hogy nektek csak a pillanattal kelljen foglalkozni!

A LOVE BOX extra szolgáltatásunk megrendelhető a szobafoglalás második fázisában. Amennyiben kérdésed van, vagy pontos egyeztetést szeretnél úgy kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

VIP DŰLŐTÚRA

Szeretnélek egy különleges programra invitálni Titeket itt az Egri Borvidéken. Célom, hogy megismertesselek Titeket a borvidékünk hagyományaival, boraival és dűlőivel.
 
Egyeztetett időpontban történik a transzfer, időtartama 2 órás. Elindulunk autóval a Síkhegy dűlőbe ahol 6 bort kóstolunk meg a nagy nyárfa árnyékában, a körpanoráma hangulatával és a finom borok társaságában.
 
A csomag tartalmazza:
– Transzfer ” háztól- házig
– 6 bor kommentált kóstolása
– Friss kenyér, szőlőmag olaj kíséretében ( dűlőben ) 
 
A túra ára : 20.000 Ft  / 2 fő
 
A program időtartama 2 órás
 
Üdv, Tomi – Sommelier
 
A dűlőtúra program mindenképpen előre egyeztetést igényel, így kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot érkezés előtt.

BORTÚRA A SZÉPASSZONY-VÖLGYBEN

Érdekel titeket az egri borvidék, szeretitek a jó bort, de túl sok pince közül lehet válogatni? Kész szerencse, hogy mi már elég régóta élünk itt ahhoz, hogy a legtöbbet végigjárjuk nektek, így megmutatjuk a kedvenceinket! Pazar helyszín ehhez az utóbbi  években új életre kelő, legendás Szépasszony-völgy, ahol egymást érik a borászatok, a túravezetőtök fejében pedig ott lapul a titkos térkép arról, hogy kinél-mit kóstoljatok!
 
Körülbelül kétórás programmal számoljatok, ahol három pincészettől összesen 5-6 bort kóstoltok végig – de ne aggódjatok, nem a szakmázás, hanem a borozás élménye lesz a középpontban!

A program kb. 2 órás.

A program ára: 20.000 Ft / 2 fő

A pincetúra előre egyeztetést igényel, így kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot érkezés előtt.

Ne maradj le

Iratkozz fel a hírlevelünkre

és értesült az elsők között legújabb ajánlatokról!

MEGÉRI ITT FOGLALNI!