SZOLGÁLTATÁSOK

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

ÉDES MEGLEPETÉS - TORTA BEKÉSZÍTÉS

Születésnap, évforduló, különleges nap? Válassz kézműves, 4 szeletes tortáink közül, és a meglepetés garantált lesz! 

Ízválaszték: 

Eszterházy, Étcsokoládé Mousse, Fehércsoki-Maracuja, Fekete Erdő, Gyümölcsös Mascarpone, Vanília-Karamell

Az édes meglepetés extra szolgáltatásunk megrendelhető a szobafoglalás második fázisában. Amennyiben kérdésed van, vagy pontos egyeztetést szeretnél úgy kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

MEGLEPETÉS VIRÁGCSOKOR - VIRÁG BEKÉSZÍTÉS

A tökéletes érkezés elengedhetetlen része! Lepd meg párodat akár egy szál virággal, vagy egy színpompás csokorral. Felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megismerjük az elképzelésed. Megvalósítjuk, érkezésre a szobátokba készítjük.

A meglepetés virágcsokor extra szolgáltatásunk megrendelhető a szobafoglalás második fázisában. Amennyiben kérdésed van, vagy pontos egyeztetést szeretnél úgy kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

BOR-PEZSGŐ BEKÉSZÍTÉS

Kiváló egri borokból, pezsgőkből választhattok nálunk. Ha szeretnétek, már érkezéskor bekészítjük a szobába, vagy a Spa-ba.

A bor-pezsgő bekészítés extra szolgáltatásunk megrendelhető a szobafoglalás második fázisában. Amennyiben kérdésed van, vagy pontos egyeztetést szeretnél úgy kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

ROMANTIKUS BEKÉSZÍTÉS

Minden egy dobozban, ami a romantikus kikapcsolódáshoz szükséges! Egyedi csokoládéválogatás kézműves remekművekből, egy üveg friss, gyümölcsös egri bor, és egy szál vörös rózsa. 

A romantikus bekészítés extra szolgáltatásunk megrendelhető a szobafoglalás második fázisában. Amennyiben kérdésed van, vagy pontos egyeztetést szeretnél úgy kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ne maradj le

Iratkozz fel a hírlevelünkre

és értesült az elsők között legújabb ajánlatokról!

MEGÉRI ITT FOGLALNI!