SZOLGÁLTATÁSOK

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

ÉDES MEGLEPETÉS - TORTA BEKÉSZÍTÉS

Születésnap, évforduló, különleges nap? Válassz kézműves, 4 szeletes tortáink közül, és a meglepetés garantált lesz! 

Ízválaszték: 

Eszterházy, Étcsokoládé Mousse, Fehércsoki-Maracuja, Fekete Erdő, Gyümölcsös Mascarpone, Vanília-Karamell

Az édes meglepetés extra szolgáltatásunk megrendelhető a szobafoglalás második fázisában. Amennyiben kérdésed van, vagy pontos egyeztetést szeretnél úgy kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

MEGLEPETÉS VIRÁGCSOKOR - VIRÁG BEKÉSZÍTÉS

A tökéletes érkezés elengedhetetlen része! Lepd meg párodat akár egy szál virággal, vagy egy színpompás csokorral. Felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megismerjük az elképzelésed. Megvalósítjuk, érkezésre a szobátokba készítjük.

A meglepetés virágcsokor extra szolgáltatásunk megrendelhető a szobafoglalás második fázisában. Amennyiben kérdésed van, vagy pontos egyeztetést szeretnél úgy kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

BOR-PEZSGŐ BEKÉSZÍTÉS

Kiváló egri borokból, pezsgőkből választhattok nálunk. Ha szeretnétek, már érkezéskor bekészítjük a szobába, vagy a Spa-ba.

A bor-pezsgő bekészítés extra szolgáltatásunk megrendelhető a szobafoglalás második fázisában. Amennyiben kérdésed van, vagy pontos egyeztetést szeretnél úgy kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

ROMANTIKUS BEKÉSZÍTÉS

Minden egy dobozban, ami a romantikus kikapcsolódáshoz szükséges! Egyedi csokoládéválogatás kézműves remekművekből, egy üveg friss, gyümölcsös egri bor, és egy szál vörös rózsa. 

A romantikus bekészítés extra szolgáltatásunk megrendelhető a szobafoglalás második fázisában. Amennyiben kérdésed van, vagy pontos egyeztetést szeretnél úgy kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

VIP DŰLŐTÚRA

Szeretnélek egy különleges programra invitálni Titeket itt az Egri Borvidéken. Célom, hogy megismertesselek Titeket a borvidékünk hagyományaival, boraival és dűlőivel.

A program menete:  Egyeztetett időpontban történik a transzfer, időtartama 2 órás. Elindulunk autóval a Síkhegy dűlőbe ahol 4 bort kóstolunk meg a nagy nyárfa árnyékában, a körpanoráma hangulatával és a finom borok társaságában. Mindezt a Tóth Ferenc Pincészet borain keresztül ismerhetjük meg. Visszatérve a Margaréta Gardenbe további 2 bort kóstolunk meg a hangulatos zöld teraszon. 

A csomag tartalmazza:
– Transzfer ” háztól- házig “
– 6 bor kommentált kóstolása
– Friss kenyér, szőlőmag olaj kíséretében ( dűlőben ) 
– 383 Ásványvíz
 
A túra ára : 20.000 Ft  / 2 fő
 
A program időtartama 2 órás
 
Üdv, Tomi – Sommelier
 
A dűlőtúra program mindenképpen előre egyeztetést igényel, így kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot érkezés előtt.
Ne maradj le

Iratkozz fel a hírlevelünkre

és értesült az elsők között legújabb ajánlatokról!

MEGÉRI ITT FOGLALNI!