SPECIÁLIS AJÁNLATOK

KUTYABARÁT AJÁNLAT A MARGARÉTA GARDENBEN

Ne hagyd otthon kedvencedet, mi örömmel fogadjuk! Igazán állatbarát szálloda vagyunk, méret, szín  nem számít! Nap, mint nap azért is dolgozunk, hogy ne csak a gazdi, de négylábú kedvence is jól érezze magát nálunk.

HELLO NYÁR! A MARGARÉTA GARDENBEN

Végre nyár! Összeszedtük Nektek egy csomagba a legfontosabbakat: szállás szuperkényelmes szobáink egyikében, bőséges félpanzió, 1 alkalmas privát wellness használat, illetve 1 üveg egri bor, érkezésre bekészítve a szobába. 

EGRI WEEKEND A MARGARÉTA GARDENBEN

Ugorjatok be hozzánk egy gyors, hétvégi feltöltődésre! Nálunk mindent megtaláltok, ha egy igazán exkluzív és egyben családias környezetet kerestek Eger szívében, ahol mindig történik valami!

KARÁCSONY A MARGARÉTA GARDENBEN

Idén feledkezzetek meg az ünnepi készülődésről, mi elhozzuk Nektek a karácsonyi hangulatot! Érkezzetek akár a ketten, akár együtt az egész család, nálunk igazán meghitt hangulatban tölthetitek a karácsonyt.

PEZSGŐS SZILVESZTER A MARGARÉTA GARDENBEN

Ünnepeld velünk az év utolsó napját a Margaréta Garden Panzió & SPA-ban! Fergeteges csomagajánlattal készülünk, hogy méltóképp elbúcsúztassuk a mögöttünk álló évet, és köszöntsük a 2022-es esztendőt!

Ne maradj le

Iratkozz fel a hírlevelünkre

és értesült az elsők között legújabb ajánlatokról!

MEGÉRI ITT FOGLALNI!