SPECIÁLIS AJÁNLATOK

SPA ÉLMÉNYEK

PRIVÁT SPA

Mit szólnátok egy privát wellness élményhez? A mi Wellness részlegünk csak a tiétek! Olyan, mintha otthon lenne egy saját pezsgőfürdőtök, szaunátok, himalájai sószobátok hozzákapcsolt fényterpáiával, na meg hidromasszázs-zuhanyotok – rajtatok kívül mást nem engedünk be! 1 alkalom 80 perc / 14.000 Ft 2 fő részére. Vedd fel velünk a kapcsolatot:
BŐVEBBEN

LOVE SPA

Ha a privát wellness élményeteket szeretnétek még romantikusabbá, még meghittebbé tenni, próbáljátok ki a Love Spa csomagunkat! egy alkalmas 80 perces privát spa - rózsaszirom szórás - egy palack behűtött habzóbor. 1 alkalom 80 perc / 22.000 Ft 2 fő részére. Vedd fel velünk a kapcsolatot:
BŐVEBBEN

MASSZÁZS

Kevés jobb dolog létezik a masszázsnál, nem? Esetleg a különleges olajokat felvonultató, vagy az egyedi igényekre szabott változata. Jó hír, hogy nálunk válogathattok is – nem csak a hangulatotokhoz passzoló illatok közül – mint a Sellőlány (vagy fiú), a Dolce Vita, A Levendulaálom, a Citrus ereje, esetleg a Kaland a Tajgán – de a fájó (vagy csak kényeztetésre vágyó) testrészre fókuszáló masszázsok közül is. Gép előtt ülőknek derék-, folyton szaladóknak talpmasszázs, mindent is csinálóknak pedig all-in! 1 alkalom / 50 perc / 14.000 Ft. Vedd fel velünk a kapcsolatot:
BŐVEBBEN

JÓGA

Nem a levegőbe beszélünk, amikor a testi-lelki feltöltődés kerül nálunk szóba: a Margareta Gardenben minden a kikapcsolódásról szól: privát, szakképzett jógaoktatónk is a rendelkezésetekre áll, amennyiben hisztek az aktív feltöltődésben! Személyre szabott jógaórák a Margareta Gardenen belül, legyen bármilyen kedvetek: akár fizikai edzéshez, akár az izmok lenyújtásához, a görcsök feloldásához, vagy az általános közérzet javításához kerestek megoldást. 1 alkalom / 60 perc / 10.000 Ft 2 fő részére. Vedd fel velünk a kapcsolatot:
hello@margaretaeger.hu / +36 30 327 7600

BOROZZ VELÜNK

VIP BORKÓSTOLÓ / DŰLŐTÚRA

Remek sommelier, egri ízletes borok, az Eged-hegy pazar látványa… szinte kihagyhatatlan, ha Egerbe érkeztek. Igazán exkluzív borkóstoló keretében a sommelier Értetek jön, eged-hegyi szőlőbirtokon vagy egri pincében bevezetést nyújt a borok világába, és természetesen haza is hoz Benneteket. Igazán egri program. 1 alkalom / 120 perc / 20.000 Ft 2 fő részére. Vedd fel velünk a kapcsolatot:
hello@margaretaeger.hu / +36 30 327 7600

BORKÓSTOLÓK SZERVEZÉSE

Érdekel titeket az egri borvidék, szeretitek a jó bort, de túl sok pince közül lehet válogatni? Kész szerencse, hogy mi már elég régóta élünk itt ahhoz, hogy a legtöbbet végigjárjuk nektek, így szívesen ajánljuk a kedvenceinket! Több kiváló egri pincészettel is kapcsolatban állunk (hiszen egy nagyszerű saját borlapot is összeállítottunk), így megszervezzük nektek a borkóstolást!
hello@margaretaeger.hu / +36 30 327 7600

VIP VÁROSNÉZÉS

KIS KÖR (1,5 ÓRA)

Imádjuk a szülővárosunkat, ezt a barokk kis gyöngyszemet a Bükk lábánál! Ha szeretnétek megismerni a történelmileg, kulturálisan és építészetileg is jelentős megyeszékhelyet, kérjetek tőlünk vezetett túrát - idegenvezetőnk mindent tud a városról - titkos, különleges, vagy színes történeteket, érdekes háttérinformációkat, hogy a következő Quiz esten ne essetek kétségbe, ha erről kérdeznek! Egri vár, Bazilika, Minaret, Török fürdő, Líceum, jövünk! 1 alkalom / 90 perc / 15.000 Ft 2 fő részére. Vedd fel velünk a kapcsolatot:
hello@margaretaeger.hu / +36 30 327 7600

NAGY KÖR (3 ÓRA)

Imádjuk a szülővárosunkat, ezt a barokk kis gyöngyszemet a Bükk lábánál! Ha szeretnétek megismerni a történelmileg, kulturálisan és építészetileg is jelentős megyeszékhelyet, kérjetek tőlünk vezetett túrát - idegenvezetőnk mindent tud a városról - titkos, különleges, vagy színes történeteket, érdekes háttérinformációkat, hogy a következő Quiz esten ne essetek kétségbe, ha erről kérdeznek! Egri vár, Bazilika, Minaret, Török fürdő, Líceum, jövünk! 1 alkalom / 180 perc / 25.000 Ft 2 fő részére. Vedd fel velünk a kapcsolatot:
hello@margaretaeger.hu / +36 30 327 7600

SZOBAI BEKÉSZÍTÉSEK

DEKORTORTA

Van nekünk egy nagyon kedves cukrászunk, aki olyan finom tortákat süt, hogy legszívesebben mi ennénk meg mindet! Ha nem hiszitek el, rendeljetek a szülinapra, az évfordulóra, vagy csak a pihenés örömére egy kis édes meglepetést! Az alábbi ízek közül választhattok, valamint laktóz-, és lisztmentes lehetőségeink is vannak: Málnás étcsokoládé - Vaníliás karamell - Gyümölcsös mascarpone - Oreo torta. (Laktóz, illetve lisztmentes hozzávalók esetén a torta ára változhat, kérd segítségünket, ha ilyen tortát szeretnél.) 4 szeletes torta 7.500 Ft. Vedd fel velünk a kapcsolatot:
hello@margaretaeger.hu / +36 30 327 7600

LOVE BOX

A romantika igenis él és virul! Kerüljetek hangulatba ezzel az érzékszervekre ható csomaggal: egy szál vörös rózsa, egy ínycsiklandó csokoládéválogatás kézműves remekekből és egy üveg friss, gyümölcsös egri bor - hogy nektek csak a pillanattal kelljen foglalkozni! Love box érkezésre bekeszítve: 14.000 Ft. Vedd fel velünk a kapcsolatot:
hello@margaretaeger.hu / +36 30 327 7600

VIRÁG

A tökéletes érkezés elengedhetetlen része! Lepd meg párodat akár egy csokorral a kedvenc virágárusunk legszebb virágaiból, vagy egy örök klasszikus rózsa box dobozzal! Felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megismerjük az elképzelésed. Megvalósítjuk, érkezésre a szobátokba készítjük.
BŐVEBBEN

BOR / PEZSGŐ

Kiváló egri borokból, pezsgőkből választhattok nálunk. Ha szeretnétek, már érkezéskor bekészítjük a szobába, vagy a Spa-ba.
BŐVEBBEN
Ne maradj le

Iratkozz fel a hírlevelünkre

és értesült az elsők között legújabb ajánlatokról!

MEGÉRI ITT FOGLALNI!