GASZTRO

NAPINDÍTÓ BŐSÉGTÁL

Mindenre kiemelt figyelmet fordítunk, miért lenne kivétel a reggelink? Bőséges, ízletes, helyi – ha csak címszavakat keresünk. Terülj-terülj asztalkám klasszikus meleg napindítókkal, mint a rántotta, a tükörtojás, a virsli, vagy a bacon, különleges kistermelői sajtok a környékről, idényzöldségek, felvágott-variációk, kencék, pékáruk és kenyerek, anyu süteményei, joghurtok, friss gyümölcs, müzli, glutén-, vagy laktózmentes lehetőségek – ha egy kicsit bővebb leírást szeretnétek.
 
Nyolctól tízig tiétek a pálya, lakjatok jól, nehogy eltűnjön az energia a város felfedezése  közben!

BÁR A MARGARÉTA GARDENBEN

Rengeteg izgalmas ital van már a piacon. Garden Bárunkban, főként magyar termelők kevésbé ismert, zseniális nedüit válogattuk össze nektek. Az egri bor alap. Egy speciális válogatásban ismert és kevésbé ismert pincészetek remek borait kínáljuk. Van egri pezsgő is, ami világszinten is megállja a helyét. Annyi kiváló pálinka van, kóstoljátok meg a ház ízeit! A magyar gineket ismeritek? Ha nem, nálunk megismerhetitek! És egyéb izgalmak is várnak..

ÉTTEREM A MARGARÉTA GARDEN KÖZELÉBEN

Ebédre, vacsorára előszeretettel ajánljuk a tőlünk mindössze 5 perc sétányira található Trifla Ivó és Konyhát. Szezonális, izgalmas étlapja nagyszerűen ötvözi a klasszikus fogásokat a modern konyhatechnológiával. Ráadásul a Margaréta Gardenből érkező vendégek kedvezményt kapnak!

HARAPNÉK VALAMIT

Egyszer minden has kiürül, még a mi reggelink után is, szóval ha megéheztek napközben, de nincs kedvetek bemenni a városba, vagy csak második ebédet tartotok, mint a Hobbitok, akkor kérjetek tőlünk bármikor egy kis harapnivalót: Nachos tál a filmezéshez, klubszendvicsek a borotokhoz? Megoldható. Esetleg keressétek fel a nasibárt, ha csak egy kis csokira vágytok.

Ne maradj le

Iratkozz fel a hírlevelünkre

és értesült az elsők között legújabb ajánlatokról!

MEGÉRI ITT FOGLALNI!