MARGARÉTA GARDEN - EGY IGAZI FELNŐTTBARÁT SZÁLLODA 2023-BAN

Miért vagyunk felnőttbarát szálloda?

Kezdjük a legfontosabbal: nem, egyáltalán nincs bajunk a gyerekekkel. Nekünk is vannak gyerekeink. Ettől függetlenül valljuk, hogy néha kell egy kis “nyugi”, amikor ketten vagytok a középpontban. A saját, meghitt kis középpontotokban. Az egész minihotelünk úgy épül fel, hogy tökéletes a hétköznapokból való romantikus kiszakadáshoz: privát wellness, masszázs, saját kerti bár a legjobb egri borokkal, egyedi italválasztékkal. Torta-, ital-, vagy virágcsokor-bekészítést is kérhettek. Van privát borkóstoló, személyre szabott idegenvezetés. A Margaréta Garden pont ezek miatt lett egy felnőttbarát szálloda Eger belvárosától pár percnyire.

Miért válassz minket ha felnőttbarát szállodát keresel?

Legyen csak a tiétek a nálunk töltött idő! Akár kettesben, akár a baráti társaságotokkal. Sok vendégünk szokott hálálkodni, hogy nálunk más a pihenés. Felgyorsult a világ, rohan minden, az információ annyi csatornán árad felénk megállás nélkül, hogy belezavarodik bárki. De van egy ötletünk. Némítsátok le a telefont és hagyjátok a szobában, miközben lejöttök a bárba egy egri borra, vagy koktélra. Sőt, hagyjátok a szobában a reggeli alatt, vagy akár a városnéző séta alatt is. Vissza fogtok találni, mert öt percre vagyunk a belvárostól.

Foglaljatok időpontot és irány a felnőttbarát wellness, ahol halk zene szól, teljes a chill, ráadásul csak ketten vagytok bent. Se pancsolás (hacsak a pezsgőfürdőt nem számítjuk), se visítozás. És tegyük gyorsan hozzá, hogy tényleg imádunk a gyerekekkel strandra járni, de az egy másféle élmény. Engedjétek meg magatoknak az önfeledt pihenés luxusát.

Catelya Kitsune
Catelya Kitsune
2024-02-20
Másodjára szálltunk meg, csendes, romantikus hely, kedves személyzettel és bőséges, finom reggelivel. Folyamatosan fejlődik a hely, biztos visszatérünk még, főleg ha ilyen helyesek a recepciósok (kutyusok). 😊
Ildikó Nagy
Ildikó Nagy
2024-01-21
Köszönjük szépen az élményt és a szívélyes vendéglátást!(és a finom reggeliket)Az ott töltött idő,minden percét élveztük!Visszatérünk!Mi és a kutyáink is!
istvan Varadi
istvan Varadi
2024-01-07
Egy hosszú hétvégét töltöttünk itt! Nagyon jól éreztük magunkat! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Semyon Dikov
Semyon Dikov
2023-12-18
Really nice people doing their best and knowing their task well. Small business run by enthusiasts - not so common nowadays; thus, much appreciated. Will definitely come back.

ÁRKALKULÁCIÓ & SZOBAFOGLALÁS

Kalkuláld ki és foglald le pihenésed online, azonnali visszaigazolással, 2 perc alatt.

ÉLMÉNYUTALVÁNY

Ajándékozd meg szeretteid, ismerőseid Margaréta Garden élménnyel élményutalványainak egyikével egyszerűen, gyorsan és akár azonnal nyomtatható formában!

Ne maradj le

Iratkozz fel a hírlevelünkre

és értesült az elsők között legújabb ajánlatokról!