PRIVÁT BORKÓSTOLÓ EGER BELVÁROSÁBAN

Privát borkóstoló Egerben, a Margaréta Gardenben

Érdekel titeket az egri borvidék, szeretitek a jó bort, de túl sok pince közül lehet válogatni? Kész szerencse, hogy mi már elég régóta élünk itt ahhoz, hogy a legtöbbet végigjárjuk nektek, így megmutatjuk a kedvenceinket! Pazar helyszín ehhez az utóbbi  években új életre kelő, legendás Szépasszony-völgy, ahol egymást érik a borászatok, a túravezetőtök fejében pedig ott lapul a titkos térkép arról, hogy kinél-mit kóstoljatok!
 
Nálunk többféle lehetőség is van az egri borokkal való ismerkedésre! Privát borkóstoló, amely jelentheti egy pincészet meglátogatását, szép idő esetén dűlőtúrát, vagy vezetett bortúra a Szépasszony-völgybe, mindegyiket leszervezzük!

Miért válassz minket ha privát borkostolót keresel Egerben?

Kollégáink régóta a bor varázslatos világában tevékenykednek, így remélhetőleg minden kérdésetekre tudják majd a választ.
 
Ha a “Szépasszony-völgy borkóstoló” programunkat választjátok, akkor körülbelül kétórás elfoglaltsággal számoljatok, ahol három pincészettől összesen 5-6 bort kóstoltok végig – de ne aggódjatok, nem a szakmázás, hanem a borozás élménye lesz a középpontban!
 
Ha pedig a dűlőtúra a szimpatikus, akkor a természet lágy ölén, Eger fölött élvezhetitek a szakértőnk által összeválogatott egri borsort.
 
Ha pedig kíváncsiak vagytok arra, hogy az egri borok jelentős hányadát végigkóstolva nekünk melyek lettek a kedvenc tételeink, akkor lapozgassátok a borlapot, vagy kérdezzetek minket: van itt könnyed fehér a nyári délutánokhoz, vagy testes vörös az igazi borélmény miatt. Sokat tud a borvidékünk, hallgassátok, hogy mit mesél!
Catelya Kitsune
Catelya Kitsune
2024-02-20
Másodjára szálltunk meg, csendes, romantikus hely, kedves személyzettel és bőséges, finom reggelivel. Folyamatosan fejlődik a hely, biztos visszatérünk még, főleg ha ilyen helyesek a recepciósok (kutyusok). 😊
Ildikó Nagy
Ildikó Nagy
2024-01-21
Köszönjük szépen az élményt és a szívélyes vendéglátást!(és a finom reggeliket)Az ott töltött idő,minden percét élveztük!Visszatérünk!Mi és a kutyáink is!
istvan Varadi
istvan Varadi
2024-01-07
Egy hosszú hétvégét töltöttünk itt! Nagyon jól éreztük magunkat! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Semyon Dikov
Semyon Dikov
2023-12-18
Really nice people doing their best and knowing their task well. Small business run by enthusiasts - not so common nowadays; thus, much appreciated. Will definitely come back.

ÁRKALKULÁCIÓ & SZOBAFOGLALÁS

Kalkuláld ki és foglald le pihenésed online, azonnali visszaigazolással, 2 perc alatt.

ÉLMÉNYUTALVÁNY

Ajándékozd meg szeretteid, ismerőseid Margaréta Garden élménnyel élményutalványainak egyikével egyszerűen, gyorsan és akár azonnal nyomtatható formában!

Ne maradj le

Iratkozz fel a hírlevelünkre

és értesült az elsők között legújabb ajánlatokról!