Egyedi ajánlatok, csak itt
Megnézem
Elbűvölő privát SPA
Megnézem
Rejtett gyöngyszem
Megnézem
Odadó törődés, szuper kedves staff
Megnézem
Exkluzív design
Megnézem
Previous
Next

Csomagajánlatok

Karácsony a Margaréta Gardenben

Idén feledkezzetek meg az ünnepi készülődésről, mi elhozzuk Nektek a karácsonyi hangulatot! Érkezzetek akár a ketten, akár együtt az egész család, nálunk igazán meghitt hangulatban tölthetitek a karácsonyt.

Pezsgős Szilveszter a Margaréta Gardenben

Ünnepeld velünk az év utolsó napját a Margaréta Garden Panzió & SPA-ban! Fergeteges csomagajánlattal készülünk, hogy méltóképp elbúcsúztassuk a mögöttünk álló évet, és köszöntsük a 2022-es esztendőt!

Wellness Hétköznapok a Margaréta Gardenben

Egyedi ajánlat a hideg, fázós napokra testet – lelket egyaránt felmelegítő csomagajánlattal készültünk. Hagyjátok hátatok mögött a szürke hétköznapokat, mi garantáljuk a gondtalan és meghitt pihenést.

Szobatípusok

Apartmanok
Megnézem
Boutique Rooms
Coming soon

Galéria

Kristóf
Kristóf
Read More
Legjobban Sparco, a boldogság-manager tevékenysége tetszett. 🙂 Szuper kényelmes volt szállás, nagyon kedves vendéglátókkal. Szuper helyen van a szállás, sétatávolságra minden, ami egy turista számára érdekes lehet. Nagyon jó ötlet a privát spa részleg, amit természetesen ki is használtunk. Finom volt a reggeli és külön tetszett a dekoráció is. Apróságnak tűnik, de nagyon figyelmes dolog, hogy - borvidék lévén - a szobába előre be volt készítve boros pohár és dugóhúzó, arra az esetre ha a vendég a szobában fogyasztana. Összességében tehát nagyon tetszett a szállás és jó szívvel ajánljuk bárkinek aki Egerbe látogat.
Dániel
Dániel
Read More
Újdonsült Feleségemmel, nászutunk apropóján volt szerencsénk rátalálni a Margaréta Garden Panzió & SPA-ra. Nagyon barátságos fogadtatásban volt részünk. A tulajdonosok figyelmesek, barátságosak. Rendezett, elegánsan, kifinomultan berendezett a Panzió egésze, a szobákra ugyancsak ez jellemző. 2 külön kiülős, hangulatos udvar, illetve egy modern, esztétikusan berendezett Privát SPA részleg gondoskodott a kényelmünkről, pihenésünkről. A reggeli BŐSÉGES, változatos, választéka kiemelkedő volt. Nagyon közel van a központ, akár gyalog is. Kiemelten ajánlom a szállást bárkinek aki Eger belvárosa közelében szeretne megszállni!
Ildikó
Ildikó
Read More
Nagyon szép, tiszta, rendezett szállás. Az utolsó, apró részleterkre is ügyelve van a kialakításoknál. A reggeli nagyon finom, külön köszönet a napközbeni vitamin italért és a kávéért! Nagyon szép a spa , érdemes kipróbálni, ,lazítani egyet!
Previous
Next